söndag 1 april 2012

Happy Hilda

Solen och värmen är här och påminner oss om den härliga tid som ligger framför oss. Vår- och sommargarderoben ligger i fokus så det har blivit en och annan shoppingtur den senaste tiden.


Jag blev väldigt glad när jag kom hem till föräldrarna i fredags och mamma berättade att hon upptäckt en butik i Landskrona som heter Happy Hilda. Butiken ligger inte inne i city utan en bit ut i industriområdet men det finns en karta på deras hemsida där ni också kan läsa mer om butiken och de varumärken de säljer. Åh, vilken butik! De har allt från kläder och accessoarer till inredning. Förutom ett stort utbud så har de också förträfflig service. 


Självklart blev det ju lite shoppat på Happy Hilda. Jag älskar väskor och har egentligen väskor nog så det både räcker och blir över men inte kunde jag låta bli att köpa dessa två från Cocos Accessories.






Den rosa lilla väskan är alldeles lagom stor för iPhone och en kortklämma. Mer än det behöver man ju sällan ha med sig. Den svarta väskan är något större och rymmer förutom iPhone och en kortklämma lite annat smått och gott som kan vara bra att ha med sig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar